Over ons

Home   »   Over ons
egypte duikvakanties

Over ons

Egypte.nl

Egypte.nl is terug van weggeweest! Vanaf nu kun je ook weer via onze website www.egypte.nl de leukste Egypte vakanties boeken. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij je de mooiste Egypte vakanties voor een hele scherpe prijs aanbieden. Ben je op zoek naar een comfortabele, goed georganiseerde en erg voordelige zonvakantie? Bij Egypte.nl ben je aan het juiste adres! Wij beloven je een heerlijk verblijf voor een zeer goede prijs. Kijk snel verder en boek gemakkelijk de leukste Egypte vakanties. Heb je hulp nodig bij het maken van een reservering? Of heb je een algemene vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op, dan helpt een van onze medewerkers je graag verder. 

Gomundo is sinds 2001 actief op de Nederlandse markt als online reisorganisator, is SGR lid en heeft al 100 duizenden reizigers wereldwijd voorzien van de meest uiteenlopende soorten vakanties.
In Egypte hebben we een samenwerking met onze lokale vertegenwoordiger NTS (National Travel Service). Ze werden in 1989 opgericht en is al lange tijd een van de toonaangevende inkomende touroperators in Egypte. Ze beschikken over acht kantoren door heel Egypte, bezitten een resort in Sharm el Sheikh en hebben een vloot Nijlcruises. Plezier, service en klanttevredenheid staan bij hen hoog in het vaandel.

De Egypte specialist